Eva Mendes devine soprana Maria Callas pe marile ecrane

eva-mendes
eva-mendes

Actriţa americană de origine cubaneză Eva Mendes va interpreta rolul principal într-un lungmetraj biografic inspirat din relaţia furtunoasă a celebrei soprane Maria Callas cu armatorul grec Aristotel Onassis.

"Julian Fellowes a scris un scenariu pentru mine, bazat pe relaţia dintre Maria Callas şi Aristotel Onassis", a declarat Eva Mendes pentru publicaţia The Independent. "Ştiind că l-a scris pentru mine, nu am putut să refuz", a adăugat actriţa, potrivit limelightmagazine.com.au, preluată de Mediafax.

Fostul model, în vârstă de 37 de ani, este imaginea companiei de produse cosmetice Revlon. Pentru a o interpreta pe Callas, Eva Mendes va adopta celebrul look glamour al anilor '50 şi nu va fi nevoită să mimeze că va cânta. Spre deosebire de filmul "Callas Forever", regizat în 2002 de Franco Zeffirelli, cu Fanny Ardant în rolul principal, noul proiect nu o obligă pe actriţa principală să cânte, iar f ilmul se va baza pe sacrificiile pe care Maria Callas le-a făcut pentru a fi fericită în viaţa privată.

Scenariul lui Julian Fellowes are la bază romanul "Greek Fire", scris de Nicholas Gage.

Maria Callas şi-a părăsit soţul, Giovanni Battista Meneghini, pentru armatorul grec Aristotel Onassis în 1959, provocând un scandal uriaş în epocă. Relaţia lor s-a încheiat în 1968, când Onassis s-a căsătorit cu Jacqueline Kennedy, însă, potrivit unor surse din anturajul Mariei Callas, celebra soprana a continuat să se întâlnească cu fostul ei iubit, la Paris. Potrivit presei internaţionale, această relaţie intensă a reprezentat o încărcătură emoţională uriaşă pentru soprană, cauzând declinul vocii acesteia, încheierea prematură a carierei şi aducându-i în cele din urmă moartea.

În romanul "Greek Fire", Nicholas Gage susţine că Maria Callas şi Aristotel Onassis ar fi avut un copil, care ar fi murit însă la doar câteva ore după ce s-a născut, în 1960.

Nu a fost anunţat deocamdată numele regizorului pentru acest proiect cinematografic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel