EUROPAfest 2011, între 7 şi 13 mai, la Bucureşti

europafest-2010
europafest-2010

Ediţia din 2011 a EUROPAfest, unul dintre cele mai reprezentative evenimente muzicale internaţionale care se desfăşoară în Bucureşti, dedicat muzicii blues, jazz, pop, clasică, se va desfăşura între 7 şi 13 mai.

De 18 ani, EUROPAfest celebrează spiritul european prin muzică şi reprezintă cu succes România pe scena marilor festivaluri internaţionale, informează Mediafax.

Potrivit organizatorilor, jmEvents, la eveniment vor participa circa 300 de muzicieni din 45 ţări, iar numele acestora vor fi anunţate ulterior.

EUROPAfest aduce la ediţia din acest an concerte de blues, jazz şi pop, cu nume cunoscute ale scenei mondiale. Evenimentul cuprinde secţiunile următoare: Bucharest International Jazz Competition - care îi reuneşte anual pe noii reprezentanţi ai generaţiei de jazz din toată lumea -, Jeunesses International Music Competition - dedicat iubitorilor muzicii clasice, în acest an prezentând o competiţie la flaut, la care s-au înscris 145 de muzicieni din 40 de ţări - şi Gala EUROPAfest, care se va desfăşura într-o atmosferă de celebrare a celor mai buni muzicieni din festival.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel