Emoții care ne pot vindeca: Paradoxurile conștiinței de sine

DeCeNews vă prezintă o rubrică săptâmânală destinată celor care doresc să-şi rezolve problemele de sănătate prin metode specifice terapiilor complementare, să-şi echilibreze organismul la toate nivelele, sau pur şi simplu doresc să se regăsească pe sine, acesta fiind şi scopul aplicăţiilor practice care vor fi prezentate pe parcurs.

Stefan-PuscaParadoxurile conștiinței de sine

 Gandurile si ideile, emotiile si imaginile iau nastere in noi dar intotdeuna suntem constienti de ele. In fapt suntem sensul prezentei care este fundamentul oricarei experiente de viata. Adevaratul nostru eu doar observa toate procesele noastre mentale.

Suntem intotdeauna constienti. Cateodata constienta ni se pierde in ganduri si vise in timp ce in alte dati este conectata la simturi.

Constientizarea realitatii se produce de la sine. Iar constientizarea este total diferita de atentie. Aceasta din urma este un proces voluntar pe care invatam sa il cultivam, pe cand constienta pura vine direct de la Sinele nostru superior. Ca sa fii constient nu ai nevoie de efort.

Constienta apare inaintea gandirii. Atunci cand eram copii, cu totii am avut constienta inainte sa invatam sa vorbim si sa scriem. Gandurile si conceptele apar intotdeauna dupa constienta.

Din punct de vedere al constientei suntem nimic si totul. Prin constienta suntem o parte a tot ce exista.

Ce reactie aveti oare in fata enunturilor acestor adevaruri? Un numar de oameni au gasit experienta descoperirii propriei constiente ca fiind transformatoare si eliberatoare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel