Trei surori gemene s-au căsătorit în aceeași zi. Ce rochii de mireasă au avut

Trei surori gemene au dorit să împărtășească împreună un alt moment important din viața lor, precum cel de la naștere, așa că s-au căsătorit în aceeași zi, în cadrul unei ceremonii comune.

Rafaela, Rochele și Tagiane Bini, trei surori gemene în vârstă de 29 de ani, din Brazilia, au decis să se căsătorească în aceeași zi, potrivit dailymail.com.

Surpriza pentru invitați a fost și mai mare în momentul în care la ceremonie au avut impresia că văd triplu. Asta deoarece cele trei surori au optat pentru aceeași rochie de mireasă, aceeași coafură, același machiaj, dar și același voal.

Fetele au explicat cum au mers împreună pentru a alege stilul de coafură și machiajul, intenția fiind să aleagă ceva diferit pentru fiecare, însă după mai multe încercări tutoror le-a plăcut același stil. 

Singurele indicii după care cele trei mirese puteau fi diferențiate: buchetul de mireasă și croiala puțin diferită la bretelele rochiilor de mireasă.

Cele mai mari emoții se pare că le-au avut mirii - Rafael, Gabriel și Eduardo - care au recunoscut că au avut temeri că ar putea să sărute mireasa greșită la finalul ceremoniei, mai ales că fetele obișnuiau să le mai facă farse.

Rafael, care s-a căsătorit cu Rafaela, chiar a amintit una. Într-una dintre zile, când se pregăteau să ia cu toții cina, cea care i-a devenit soție, se afla în dreptul aragazului, iar Rochele, soția lui Gabriel, era lângă chiuvetă, dar după un drum scurt până la claculator, cele două surori și-au schimbat locurile, așa că atunci când a revenit în bucătărie Rafael a îmbrățișat-o Rochele.

"Oops", am spus când am realizat că am îmbrățișat fata greșită", a relatat Rafael.

Pentru fericitul eveniment, stranele catedralei în care s-a oficializat căsătoriile celor trei surori au fost scoase afară, pentru a li se permite mireselor să pășească spre altar împreună. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel