Elon Musk: Vacanța te omoară, lecția pe care am învățat-o când am plecat în concediu

Vacanțele sunt dăunătoare sănătății, consideră Elon Musk, fondatorul companiei aerospațiale SpaceX și care conduce firma de vehicule electrice Tesla, potrivit unei cărți autobiografice citate de EFE.

Potrivit Agerpres, cartea "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future", scrisă de veteranul ziarist Ashlee Vance și care va ieși pe piață la 19 mai, este plină de astfel de anecdote despre viața unuia dintre cei mai influenți întreprinzători din Silicon Valley. 

"Vacanța te omoară, este lecția pe care am învățat-o când am plecat în concediu", asigură Musk într-unul din pasajele cărții publicate anticipat de ziarul The Washington Post.

Elon Musk, care este și cofondatorul firmei de plată online Paypal, s-a îmbolnăvit de malarie și a riscat să-și piardă viața după o vacanță petrecută în Brazilia și Africa de Sud, în anul 2000.

Cartea cuprinde și un pasaj despre un angajat din Tesla, a cărui identitate nu este dezvăluită, care asigură că a primit un e-mail de la Musk în care îi spunea cât de dezamăgit este de el, pentru că a preferat să meargă să-și vadă fiul nou născut, în loc să participe la un eveniment al firmei.

"Asta nu este o scuză, este o dezamăgire. Tu trebuie să decizi care sunt prioritățile. Noi schimbăm lumea și istoria, iar tu ori vrei să participi, ori nu", scrie Musk în acest mesaj publicat în cartea scrisă de Ashlee Vance, ziarist la agenția Bloomberg.

Musk locuiește în Los Angeles, dar vizitează săptămânal Silicon Valley,  obișnuind să stea în casa prietenului său Larry Page, cofondatorul Google Larry Page, care locuiește în Palo Alto. Acesta îl descrie pe Musk drept "un fel de homeless, ceea ce este amuzant. Îmi trimite mailuri în care întreabă: Nu știu unde să stau la noapte. Pot să dorm la tine?", povestește Page, oferind totodată, asigurări că, deocamdată, nu i-a făcut prietenului său un rând de la cheile casei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel