Elevi ajunşi în comă alcoolică la spital, după ce au fost găsiţi căzuţi în stradă, lângă o şcoală

alcool
alcool

Doi elevi în vârstă de 14, respectiv 15 ani, din municipiul Bârlad, au ajuns la spital în comă alcoolică, marţi după-amiază, după ce au fost găsiţi căzuţi în stradă, undeva în aproprierea şcolii pe care, cel mai probabil, o frecventează în prezent.

Potrivit conducerii Spitalului de Urgenţă Bârlad, cei doi adolescenţi au fost preluaţi cu ambulanţa din apropierea Colegiului Tehnic "Al. I. Cuza" Bârlad, după ce un trecător, care i-a observat pe aceştia căzuţi în stradă, a sunat la numărul de urgenţă 112. Fără a se cunoaşte identitatea lor, cei doi elevi au fost băgaţi imediat sub perfuzii de către medici în vederea dezintoxicării organismului.

"Deocamdată, nu ştim mai nimic despre aceşti minori, nici identitatea lor, şi nici în ce condiţii au ajuns în această stare de comă alcoolică, mai ales că nu se poate comunica cu ei. Pacienţii au fost aduşi la noi după ce au fost luaţi din stradă de ambulanţă, unde au fost găsiţi căzuţi de cineva care trecea prin preajmă. Ca în orice caz de comă alcoolică, se aplică tratamentul de specialitate, cel de dezintoxicare a organismului, cu aplicarea de perfuzii", a declarat, marţi, pentru Mediafax directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui nu ştiau nimic despre acest caz, urmând ca în cursul zilei de miercuri să solicite informaţii la conducerea Colegiului Tehnic "Al. I. Cuza" Bârlad, şcoala în preajma căreia au fost găsiţi cei doi elevi şi unde se presupune că aceştia învaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel