Elena Ceauşescu l-a înşelat pe dictator cu un fizician

ceausescu cu elena
ceausescu cu elena

În timp ce Nicolae Ceaşescu era ocupat să conducă România cu un pumn de fier, consoarta lui, Elena, îşi găsea alinarea în braţele mai multor bărbaţi. Potrivit unui aghiotant al dictatorului, soţia sa s-a iubit cu un fizician din timpul regimului comunist, Ioan Ursu.

Fost  general locotenent, Nicolae Stan, care a servit drept aghiotant al lui Nicolae Ceauşescu aproape patru ani, a acordat un interviu cotidianului Evenimentul zilei, dezvăluind detalii incendiare despre viaţa cuplului Ceauşescu, informează Libertatea.

Acesta susţine că doamna academician doctor inginer Elena Ceaușescu a avut mai mulţi amanţi, printre care şi fizicianul Ioan Ursu, coordonator al programului nuclear al României, membru PCR şi ministru în guvernele comuniste.

"La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, A ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă", a declarat Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel