Elena Balog, văduva victimei lui Huidu: Nu accept niciun ban. Vreau să se facă dreptate

serban_huidu
serban_huidu

Elena Balog spune că Huidu i-a distrus familia şi că nu are nicio înţelegere financiară cu vedeta de televiziune. În plus femeia mai spune că totul se va tranşa în instanţă.

Văduva lui Ştefan Balog, cel care se afla la volanul maşinii care a fost zdrobită de SUV-ul lui Şerban Huidu, spune că omul de televiziune nu i-a virat niciun ban în niciun cont şi nu a avut cu el nicio înţelegere în acest sens.

Declaraţia vine la două săptămâni după ce avocatul omului de teleziune, Ioan Mânjină, susţinea că „noi virăm în cont o sumă de bani periodică, apreciată de către noi. Echivalentul? Am apreciat oarecum salariul pe care l-ar fi adus în casă soţul doamnei Balog" a spus Ioan Mânjină, avocatul lui Şerban Huidu. Mai mult decât atât, Şerban Huidu nu s-a întâlnit niciodată cu femeia.

„S-a zis că m-a vizitat. El nu a fost niciodată la mine acasă şi nu a luat legătura cu mine. Banii de înmormântare şi de pomană i-am primit prin intermediul avocaţilor şi am chitanţe pentru ei. De asemenea, s-a spus că îmi virează în cont o sumă de bani. Eu nu am nicio înţelegere cu el pe treaba asta şi nu am primit niciun ban, în afară de cei de înmormântare şi de pomană. Şi pe aceia i-am acceptat fiindcă atunci când s-a întâmplat accidentul nu am avut niciun leu în casă", a spus Elena Balog

Femeia spune că şi în situaţia în care Şerban Huidu s-ar oferi să-i plătească lunar o sumă de bani, ea nu ar accepta. „După mine personal nu aş acceptat niciun ban, dar în această privinţă va trebui să mă sfătuiesc cu băiatul meu, fiindcă el este familia mea şi vom stabili în instanţă. Nu am ce să-i reproşez lui Şerban Huidu, e problema lui, dar trebuie să plătească pentru ce a făcut. Mi-a distrus familia şi vreau să se facă dreptate", a mai spus văduva lui Ştefan Balog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel