Șeful Google, gest fabulos pentru o fetiță care i-a cerut o slujbă la companie

O fetiță în vârstă de 7 ani din Hereford, Marea Britanie, care a trimis o scrisoare la Google prin care a cerut o slujbă, a fost uimită să primească un răspuns chiar de la directorul general al companiei, Sundar Pichai, informează joi The Telegraph.

Imaginea idilică despre gigantul tehnologic din Silicon Valley, ca un parc de distracții al vieții corporatiste, cu tobogane între birouri și mașinuțe de karting, a captivat imaginația lui Chloe Bridgewater care a decis să aplice pentru o slujbă la Google.

Cel care i-a răspuns la solicitare a fost chiar Sundar Pichai, CEO-ul Google, după cum a arătat tatăl lui Chloe, într-un mesaj afișat pe Linkedin, ce a devenit viral. "Dacă vei continua să muncești din greu și să-ți urmezi visurile, poți realiza ceea ce îți dorești", scrie în răspunsul șefului Google. "Aștept cu nerăbdare să primesc cererea ta pentru slujbă când vei termina școala! :)", a scris acesta în epistola confirmată de Business Insider, scrie Agerpres.

Tatăl lui Chloe a explicat că fetița sa își pierduse încrederea după un accident suferit în urmă cu câțiva ani și că scrisoarea a încântat-o, ea fiind acum mai dornică ”să se descurce bine la școală și să lucreze pentru Google".

"Nu pot mulțumi îndeajuns unei persoane atât de ocupate pentru că și-a făcut timp să aducă visul unei fetițe cu un pas mai aproape de realizare, deși nu sunt sigur că ea este pe deplin conștientă că va fi nevoie de mai mult decât conducerea mașinilor de karting și dormitul în fotolii-capsulă pentru a reuși la Google!", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel