Ea este fetița de numai 8 luni care are peste 5000 de fani pe Instagram

Freya Fossaceco este cel mai stilat copil de pe Instagram.

Zâmbind la camera de fotografiat, purtând bentițe colorate și salopete cu desene, acest model are toate calitățile unei regine cu stil a Instagramului - doar cu excepția faptului că are numai 8 luni.

Micuța Freya Fossaceco nu a făcut încă primii ei pași, dar asta nu a oprit-o să devină unul dintre cei mai stilați copii din Marea Britanie.

Mama fetiței, Kirsty Whelan care are 26 de ani o fotografiază pe Freya într-o selecție de haine electice de când ea avea 10 saptămâni. Freya are acum 5500 de fani pe contul ei de Istagram și o mulțime de desgneri pentru haine de copii vor ca ea să poarte creațiile lor.

Kirsty a spus: "Am fost relativ nouă pe Istagram înainte ca Freya să vină pe lume, dar numai ce am început să-i fac fotografii, iar oamenii continuă să le placă."

Freya a devenit acum un brand reprezentativ pentru companiile de haine pentru copii de pe Istagram, precum The Bow Boutique, Bowties și Candyfloss - care îi trimit haine la preț redus sau gratuite.

Kirsti este conștientă că a posta fotografii online cu un copil atât de mic pot fi considerate controversate, dar spune că atâta timp cât Freya este fericită și ea este fericită, informează Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel