Ducesa de Cambridge, apariție de senzație la Palatul Buckingham

Ducesa de Cambridge a făcut senzație în cadrul unui eveniment regal recent purtând o tiară din colecția reginei, care i-a aparținut prințesei Diana cât timp aceasta a locuit la Palatul Buckingham, informează Le Figaro.

La recepția diplomatică anuală organizată de Casa Regală britanică, ducesa de Cambridge a optat pentru o rochie roșie purtând semnătura creatoarei de modă Jenny Packham, însă un alt detaliu din ținuta sa a atras privirile tuturor. Kate a purtat tiara Lover's Knot, decorată cu diamante și perle, bijuterie ce a reprezentat cadoul de nuntă oferit de Regină, în 1981, la căsătoria Dianei cu prințul Charles, scrie Agerpres.

Diana, supranumită "Prințesa inimilor", apare purtând această bijuterie în multe dintre fotografiile realizate la evenimentele oficiale la care aceasta a participat în calitate de soție a lui Charles. După divorțul de acesta, mama lui William și a lui Harry a fost nevoită să restituie tiara, care a rămas la Palatul Buckingham.

Alături de William și Kate, duce și ducesă de Cambridge, la recepția din acest an de la Palatul Buckingham, la care au participat circa o mie de invitați, au fost prezenți regina Elisabeta a II-a și soțul său, prințul Philip, dar și Charles și Camilla, duce și ducesă de Cornwall, cei șase realizând împreună o fotografie istorică. Marele absent a fost prințul Harry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel