DRAMATIC! A cerut să fie eutanasiată. Vezi motivul

O tânără din Belgia a obținut dreptul de fi eutanasiată, din cauza unei suferințe psihice.

Încă de la naștere, Laura spune că duce o luptă zilnică. Tânăra de 24 de ani suferă de o "lehamite de viață" profundă, de care, spune ea, nu se poate vindeca. Din acest motiv a obținut acordul a trei medici pentru a fi eutanasiată în această vară în Belgia, potrivit De Morgen, scrie romaniatv.net.

În Belgia, eutanasia a fost legalizată din 2002 și nu presupune ca persoana care primește aprobarea să fie în stadiu terminal al unei boli. Un belgian are acces la eutanasie dacă suferința sa psihică este constantă, insuportabilă, de neoprit.

În ultimii șase ani, tânăra a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

"Îmi târăsc, practic, fiecare secundă de viață. Acești 24 de ani au fost, deci, o eternitate. Lupta mea interioară nu s-a încheiat vreo secundă. Am aerul foarte calm acum, dar probabil că imediat o să mă tăvălesc pe jos din cauza durerii care mă macină. Lupta mea interioară nu a încetat nicio secundă", povestește aceasta.

Laura dezvăluie că s-a internat din proprie inițiativă pentru a-şi trata depresia profundă, fiind considerată drept o fată calmă și echilibrată. De când a aflat că a fost programată la moarte pentru o dată aproapiată, Laura spune că se simte un pic mai ușurată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel