Dragnea, declarații despre refacerea USL: Un proiect politic care să pună la colț acest regim

Liviu Dragnea, vice-prim-ministru, a susținut o declarație de la Palatul Parlamentului, odată cu refacerea Uniunii Social Liberale (USL).

„USL-ul s-a oprit pentru puțin timp, dar toate obiectivele pe care le-am stabilit acum mulți ani au fost continuate de guvernarea Ponta. Astăzi, putem spune, nu neapărat cu mândrie, cu bucurie pentru toți românii, că economia este în creștere, este într-o creștere stabilă și durabilă, că locurile de muncă sunt în creștere, că agricultura este un domeniu în care toți cei care lucrează, cu fiecare an care a trecut din guvernarea Ponta, o duc din ce în ce mai bine. Pentru sănătate, care a devenit un domeniu în care nu se mai închid spitale, ci se modernizează și se dotează. Pentru educație, față de anii trecuți, când au fost închise sute de școli, pentru reparații, au fost începute șantiere pentru a se obține voturi prin furt intelectual, și care au fost redeschise, în care au fost redeschise lucrările de guvernul Ponta și acum peste 600 de școli sunt în faza finală de a fi redate pentru educația copiilor noștri.

Citește și: Antonescu-Dragnea, discuție telefonică. Ce și-au spus înainte de alegeri

Exact acum patru ani, în noiembrie 2010, am fost patru oameni care ne-am întâlnit pentru a discuta despre necesitatea și utilitatea unui proiect politic care să pună la colț acest regim. Victor Ponta, Crin Antonescu, Radu Stroe și cu mine. Ulterior, s-a făcut un prioect politic și nu s-a făcut ușor”, a declarat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel