Dovedit științific: brânza crește potența, țelina crește dorința sexuală a femeilor

pleasure_600x450
pleasure_600x450
 

Conform studiilor realizate de specialiștii din domeniul sexului, există o serie de alimente care duc la îmbunătățirea vieții sexuale, scrieBrânza este o sursă bună de zinc, mineral esenţial pentru producerea de testosteron. Nivelurile de testosteron controlează atât libidoul masculin cât şi cel feminin. La fel și creveţii şi fructele de mare conțin zinc, mărind intensitatea orgasmelor.

Ciocolata crește apetitul sexual

Un efect benefic al ciocolatei negre, este acela că ajută la îmbunătăţirea apetitului sexual. Deoarece conţine serotonină care îmbunătăţeşte starea de spirit. Feniletilamina din ciocolata neagră stimulează eliberarea de dopamină în centrele plăcerii care sunt strâns legate de intensitatea orgasmelor.

Folosită încă din Antichitate în medicina indiană, nucşoara ajută la stimularea libidoului femeilor, fiind unul dintre cele mai eficiente afrodisiace naturale.

Bogat în vitamina B6, avocado-ul ajută la creşterea producţiei hormonului masculin. Fructul este, de asemenea, bogat în potasiu, care ajută la reglarea glandei tiroide de unde pornesc o serie de dereglări hormonale.

Pepenele și țelina, măresc intensitatea orgasmului

Pepenele roşu conține citrulină, un aminoacid care ajută la îmbunătăţirea fluxului sanguin la nivelul inimii şi organelor genitale.

Țelina este un alt aliment benefic, legume fibroase poate crește dorința sexuală a unei femei. Conține androsteron, un hormon care mărește intensitatea orgasmului.

Vitamina C este cunoscută pentru că ajută la creșterea libidoului și al fertilității. Kiwi-ul, un fruct delicios exotic, este încărcată cu vitamina C, așa că este un element de mare importanță, împreună cu alte fructe citrice, cum ar fi portocale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel