"Două liniuțe", o abordare inedită despre sănătatea româncelor

Sănătatea – unul dintre cele mai discutate subiecte la momentul actual peste tot în lume – va avea parte de o abordare inedită.

Spectacolul “Două liniuțe” va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, ora 22:00 la Godot-Café-Teatru, str. Blănări nr 14, în Capitală. Este o piesă care se adresează tinerilor, în special femeilor care ar trebui să fie corect informate cu privire la grija față de corpul lor, mai ales în perioada adolescenței. Piesa care va avea o abordare inedită este scrisă și regizată de Lia Bugnar.

„Două liniuţe“ este o comedie dulce-amară despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi îndrăgostit, despre bănci, gânduri stinghere și alte lucruri neașteptate care au multe de povestit.

Distribuția spectacolului este formată din Medeea Marinescu, Marius Manole, Cătălin Babliuc, Ilinca Manolache, Istvan Teglas, Anghel Damian și Irina Antonie.

Dacă vreți să vedeți o piesă de teatru care pune sănătatea româncelor în prim plan, sunteți așteptați sâmbătă seară, pe data de 30 noiembrie, începând cu ora 22.00. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon 0736.414.244.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel