Două avioane private s-au prăbușit în nordul Spaniei. Patru morți, dintre care trei polonezi

accident aviatic asturias
accident aviatic asturias

Două avioane private de mici dimensiuni s-au prăbuşit luni, în condiţii meteorologice nefavorabile, în Asturias (nordul Spaniei), provocând moartea a patru persoane, între care cel puţin trei polonezi, au anunţat autorităţile regionale.

Cele două avioane s-au prăbuşit la începutul după-amiezii, unul pe aeroportul din Asturias, iar celălalt într-o zonă muntoasă din apropiere, potrivit unei purtătoare de cuvânt a gestionarului aeroporturilor spaniole Aena. Fiecare aparat de zbor avea câte doi ocupanţi şi nu a supraviețui niciunul, informează Mediafax. Cauza accidentelor nu era cunoscută luni după-amiază şi nu se ştie dacă cele două avioane au intrat în coliziune.

"Ploua şi era ceaţă" în momentul accidentului, "dar nimic nu dovedeşte că vremea nefavorabilă este cauza, deoarece aeroportul funcţiona normal", a precizat purtătoarea de cuvânt a Aena. Avionul care s-a prăbuşit pe aeroport decolase de la San Sebastian, în Ţara Bascilor (nord) şi se îndrepta spre Vilar da Luz, în nordul Portugaliei. "Al doilea efectua probabil acelaşi traseu", a precizat purtătoarea de cuvânt a Aena. Cel puţin trei dintre ocupanţii acestor avioane erau cetăţeni polonezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel