Dorian Boguţă trece printr-o „depresie acută” în Love Building

Love-Building_Adi-Marineci_still-24
Love-Building_Adi-Marineci_still-24

În comedia Love Building, ce va putea fi urmărită pe marile ecrane din 13 septembrie, carismaticul Dorian Boguţă devine psihoterapeut de grup şi dezvoltare personală, cu toate că personajul pe care trebuie să-l joace se află și el într-un moment de depresie acută.

Dorian Boguță, pentru prima dată coleg de platou, dar şi producător de lungmetraj independent alături de Dragoş Bucur şi Alexandru Papadopol, este încântat de șansa de care a beneficiat, aceea de a-l interpreta pe Valentin Preda în Love Building.

„Sunt un psihoterapeut care trece printr-o dramă pe care nu i-o doresc nimănui! Valentin Preda se află într-un moment de depresie acută. Rolul lui este să-i ajute pe ceilalţi, însă, culmea... el are nevoie de ajutor! Noroc cu colegii lui care sunt alături de el”, a afirmat Dorian despre personajul său.

Mândru de provocarea de a realiza un lungmetraj cu studenţii de la şcoala Actoriedefilm.ro, Boguţă mărturiseşte, cu sinceritate, că s-a regăsit în trăsăturile personajului său şi că interpretarea acestuia l-a influenţat şi la nivel personal. „Cred că pentru orice actor să joace un personaj care se află în momente de cumpănă este ca o „binecuvântare”. Şi eu, ca orice om, am momente de depresie. Şi atunci am încercat să-i împrumut lui Vali stările mele. Câteodată simţeam că atunci când ne împrumutăm unul altuia stările noastre, îmi făcea mie bine. Era ca o şedinţă la psihoterapeut”, a mai adăugat Dorian Boguță, recunoscând, că Love Building a fost în primul rând un pariu cu el însuși.

Reprezentând primul lungmetraj al Iuliei Rugină, Love Building relatează cu umor poveştile a 14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri. Ca orice vindecare şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape. Asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile pe parcursul a 7 zile, într-o tabără specială. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme. Într-o cursă continuă către „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, se ridică o singură întrebare: „Poţi să repari dragostea în 7 zile?”. Răspunsul poate fi aflat din 13 septembrie, când filmul, distribuit de MediaPro Distribution, va avea premiera în cinematografele din toată ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel