Donații USR. Moșteanu: Suntem în Africa? Cred că nu!

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR, deputat de Argeș, invitat la DC News, a lămurit unele probleme legate de finanţarea USR.

Ionuţ Moşteanu a făcut precizările în contextul "scandalului" apărut după ce a fost publicat pe internet un film cu modul in care se pot face donaţii către USR.

"Eu nu văd un scandal, eu văd o oportunitate de clarificare a modului de finanţare a USR. Uniunea Salvaţi România este singurul partid care se finanţează 100% transparent. Toţi banii sunt trasabili, vin prin bancă. Avem finanţare care vine de la stat, subvenţia lunară, şi bani de la cetăţenii români care ne ajută cu 30 de lei, cu 50 de lei, cu 100 de lei, de doi ani, din 2016." a spus Moşteanu.

"În momentul în care sunt banii vin cash la partide, şi ştiţi cum s-au finanţat în ultimii 28 de ani partidele mari din România, s-au finanţat cash. Mulţi din bani sifonaţi din fondurile statului. Vedem ce se întâmplă cu doamna Udrea cu procesul acela în care se pare că cineva a venit cu foarte muţi bani cash, sute de mii. Vedem acuma un fost ministru care şi-a plătit cauţiunea cu lingouri de aur. Suntem în Africa? Eu cred că nu! Suntem în Europa. Pentru Europa anului 2018 eu am pretenţia ca banii să meargă prin bancă să se ştie cine a primit şi cine a plătit. Ori în momentul de faţă USR-ul primeşte toţi banii frumos prin bancă, plătiţi cu cardul." a mai explicat politicianul.

El a mai precizat în cadrul interviului pentru DC News cum se pot face donaţiile şi ce condiţii trebuie să îndeplinească fiecare dintre donatori:

VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel