USR, problemă cu donațiile? Filmarea momentului

Captură video YouTube
Captură video YouTube

O persoană a decis să se filmeze în timp ce parcurgea pașii necesari pentru a face o donație în bani către USR, publicând ulterior filmarea pe YouTube, potrivit Antena 3.

După cum se poate vedea în filmarea de mai jos, o persoană a accesat site-ul usr.ro cu scopul de a face o donație de 50 de lei. După ce a completat datele personale care i-au fost cerute, persoana în cauză a fost redirecționată către un procesor de plăți online. Ulterior, după ce a fost confirmată plata, persoana a fost rugată să trimită un act de identitate.

Mai departe, în cadrul filmării apare următorul mesaj: "După două săptămâni de la efectuarea plății am verificat lista donatorilor U.S.R. observând că numele meu nu a fost publicat pe site". În acest context, a fost repetată procedura, numai că de această dată a fost folosit numele lui Mickey Mouse.

După ce au fost respectați pașii parcurși și pentru prima donație, pe filmare apare un alt mesaj: "Așa cum rezultă din înregistrări, se observă că orice persoană fizică sau juridică străină (ex. Mickey Mouse) poate transfera orice sumă către U.S.R. prin intermediul Asociației G2 cu titlu de donație pentru partidul politic".

Filmarea publicată pe YouTube: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel