Donație: Autospeciale, din partea Olandei, pentru Inspectoratul pentru Imigrări

migranti
migranti

Reprezentanţi ai Ministerului de Securitate şi Justiţie din Olanda şi conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări au semnat vineri un contract de donaţie a unor mijloace fixe, necesare derulării activităţii operative.

Autoritățile olandeze au oferit, în cadrul ceremoniei de predare – primire a donaţiei, Inspectoratului General pentru Imigrări două autospeciale, cu o capacitatea de şapte locuri, echipate corespunzător pentru transportul migranţilor ilegali aflaţi în procedura de returnare în ţara de origine.

Beneficiare ale donaţiei sunt Centrele de Cazare a Străinilor Luaţi în Custodie Publică Arad şi Otopeni , informează un comunicat al MAI.

Şeful delegaţiei olandeze a apreciat cooperarea de lungă durată, între Inspectoratul General pentru Imigrări şi autorităţile olandeze cu atribuţii în domeniul migraţiei, începută din anul 2004 în cadrul procesului de aderare a României la Uniunea Europeană şi continuată, în prezent, prin astfel de activităţi, schimb de experienţă cu privire la bunele practici şi implementarea în comun a unor proiecte atât la nivel european cât şi în state non-UE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel