Doi proprietari de lanțuri de supermarketuri, cei mai bogați germani

Feature Lidl und Aldi
Feature Lidl und Aldi

Averea combinată a celor mai bogaţi 100 de cetăţeni germani a crescut cu 5,2% în ultimele 12 luni, atingând valoarea record de 336,6 miliarde de euro, în condiţiile în care în 2013 lista miliardarilor include 20 de noi nume, arată un studiu publicat de revista germană Manager Magazine.

Precedentul record data din 2008, când averea combinată a celor mai bogaţi 100 de germani se ridica la 324,6 miliarde de euro.

Potrivit clasamentului din 2013 al celor mai bogaţi germani, proprietarul lanţului de magazine Aldi, Karl Albrecht, a rămas pe prima poziţie cu o avere de 17,8 miliarde de euro, urmat de fratele său Theo Albrecht jr., cu o avere estimată la 16 miliarde de euro. Pe locul al treilea este proprietarului lanţului de supermarketuri Lidl, Dieter Schwarz, cu o avere estimată de Manager Magazine la 13 miliarde de euro.

Numărul miliardarilor germani a crescut în acest an până la 135 de persoane, de la 115 în 2012. Raportul Manager Magazine se bazează pe estimări cu privire la valoarea acţiunilor, activelor imobiliare şi obiectelor de artă pe care le deţin cei mai bogaţi germani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel