DNA: Senatorul Banias, scos de sub urmărire penală în dosarul cu rambursarea de TVA de 60 milioane euro

mircea banias
mircea banias

Senatorul Mircea Banias a fost scos de sub urmărire penală pentru infracţiunea de favorizare a infractorului în dosarul privind rambursarea de TVA de 60 milioane euro, a anunţat Direcţia Naţională Anticorupţie.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a patru inculpaţi în acest dosar, respectiv Said Baaklini, doi directori de la UCM Reşiţa şi directorul Direcţiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime (CNAPM) Constanţa.

„Faţă de învinuitul Mircea Marius Banias s-a dispus scoaterea de sub urmărire penală pentru infracţiunea de favorizare a infractorului. Din probele administrate în cauză a rezultat că indiciile care au existat iniţial cu privire la săvârşirea infracţiunii menţionate au fost clarificate pe măsura aprofundării mijloacelor de probă, în sensul că afirmaţiile făcute de învinuit reprezentau de fapt simple opinii ale acestuia şi nu constituiau, în vreun fel, forme de intervenţie în favoarea inculpatului Said Baaklini“, a explicat DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel