Divertiland amână deschiderea parcului din cauza vremii. Vezi prețul biletelor

divertiland
divertiland

Petrecerea de deschidere a parcului acvatic Divertiland ”La plaja” a fost amânată de organizatori din cauza vremii rea.

Organizatorii pregătiseră prețuri speciale pentru data de 30 mai când ar fi trebuit să se dea startul distracției. Biletul a costat 25 de lei pentru toate categoriile.

Deși petrecerea a fost amânată, parcul este deschis cu program normal, iar cei care și-au cumpărat deja bilet pot intra cu el sau îl pot păstra până la petrecere.

”Parcul va opera în intervalul 11.00-20.00, cu singura schimbare că nu vom mai avea evenimentul de deschidere. Toboganele vor funcționa conform orarului obișnuit, până la ora 18.00, iar restul piscinelor vor fi deschise până la ora 20.00. Zonele de restaurant și baruri, precum și tot personalul nostru vor fi pregătiți să întâmpine oaspeții parcului cum se cuvine.

Cei care au achiziționat bilete le pot păstra și le pot folosi în ziua în care vom reprograma evenimentul. În același timp, dorim să vă informăm că biletele pot fi folosite pentru a avea acces în parc și în cursul zilei de 30, când de asemenea beneficiați de toate atracțiile parcului, așa cum am anunțat inițial”, au anunțat organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel