Director Ryanair: "Aveţi marea şi zăpada". Șansă pentru România

România are avantaje mari în faţa altor ţări din regiune, prin faptul că are staţiuni montane şi deschidere la mare, astfel că ar putea să atragă turiştii care aleg, de regulă, Praga şi Budapesta pentru city-break-uri. Aceasta este concluzia lui Kenny Jacobs, directorul de marketing al operatorului aerian Ryanair.

El a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, cât de importantă ar fi pentru turismul românesc existenţa unui aeroport la Braşov. 'Braşov este un loc minunat, am fost acolo. Este unul din locurile din România care pot fi foarte atractive pentru turişti', a spus acesta. Jacobs a adăugat că România ar putea face multe pentru turismul din acea zonă dacă ar dezvolta tema vampirilor.

[citeste si]

'Ar fi ideal să existe un aeroport în Braşov, pentru ca oamenii să nu fie nevoiţi să zboare până la Bucureşti şi apoi să conducă până acolo. Unii nu ar face asta. Cu cât sunt mai multe aeroporturi, cu atât mai bine. Aş pune două aeroporturi la Marea Neagră, aş avea multe aeroporturi în staţiunile de schi, aş încerca să atrag turiştii de city-break la Bucureşti şi în celelalte oraşe din România. Budapesta şi Praga s-au descurcat cel mai bine din Europa la acest capitol, atrăgând turiştii care vor să meargă în călătorii de trei zile. Dar voi aveţi marea, aveţi zăpada, acestea fiind două avantaje mari. În plus, preţurile sunt mult mai bune. Un turist care merge la Praga ar putea spune că nu s-ar mai duce acolo niciodată din cauza preţurilor. Bulgaria nu are nimic mai frumos decât România. Deci este posibil, dacă Guvernul investeşte în modul corect, ca turismul românesc să devină puternic', a continuat reprezentantul companiei aeriene low-cost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel