Dinozaurii au dat năvala pe aeroportul din Dubai

Creaturi uriașe au fost văzute hoinărind în jurul aeroportului Dubai International zilele trecute.

A fost o zi palpitantă pentru copiii și, totodată, pentru adulții prezenți pe aeroportul internațional din Dubai în acest weekend, când, brusc, și-au făcut apariția unele creaturi uriașe. O serie de videoclipuri postate de IMG Worlds of Adventure pe rețelele de socializare au prezentat dinozaurii oferindu-le pasagerilor o vizită surpriză, în timp ce hoinăreau în jurul terminalului 3 al Aeroportului din Dubai.

Într-unul dintre videoclipuri, un dinozaur a fost văzut intrând într-un fast-food. „Pentru că până și dinozaurii au nevoie de o cafea din când în când", citează sub-titlul videoclipului transmis de operatorul parcului interior de distracții din Dubai.

De asemenea, câțiva dinozauri au fost surprinși plecând spre parcarea de taxiuri. Vizita surpriză a fost una dintre activitățile organizate în acest weekend pentru a anticipa campania anuală Dubai Summer Surprises (DSS).

IMG Worlds își promovează, de asemenea, carnavalul de vară, care se desfășoară din această lună până în septembrie. Ca parte a promoției, câțiva pasageri norocoși au primit bilete gratuite in parcul de distracții.

IMG World of Adventure, cel mai mare parc tematic interior din lume aduce în planul principal rollercoastere uluitoare, o necesitate pentru cei aflați în căutarea adrenalinei. Plimbări 3D și chiar un hotel bântuit, toate pe suprafața a patru zone distincte. Cu dinozaurii, eroii Marvel și personajele preferate Cartoon Network, alături de cumpărături și mese, aceasta reprezintă o zi plină de distracții pentru întreaga familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel