Dieta cu miere, cinci EFECTE MIRACULOASE

Mierea este cunoscută pentru beneficiile sale extraordinare, dar dieta cu miere oferă avantaje incredibile organismului.

Dieta cu miere presupune consumarea unei lingurițe de miere în fiecare dimineață și seara, pe care o puteți combina cu apă caldă și o bucată de lămâie. Există și alte reguli importante ale dietei:

– înlocuiți zahărul cu miere
– înlocuiți carbohidrații rafinați (dulciurile, produsele de patiserie, pastele și sucurile carbogazoase dulci) cu cei complecși (pâinea și pastele din făină integrală, orezul brun și cerealele integrale)
– mâncați multe legume

Iată ce efecte uimitoare poate avea dieta:

Arde grăsimile: mierea este bogată în fructoză naturală, care ajută la topirea kilogramelor în plus prin creșterea nivelului de rezistență și prin stimularea ficatului. De asemenea, oferă energie, așa că putem rezista mai mult în timpul exercițiilor fizice. Când o persoană face exerciții, nivelul de zahăr din creier ajunge la niveluri mai ridicate, ducând la eliberarea unor hormoni care ajută la arderea grăsimii în plus.

Sprijină sistemul imunitar: datorită nutrienților și proprietăților vindecătoare pe care le conține, acest îndulcitor natural poate sprijini sistemul imunitar. Mierea este, de asemenea, excelentă pentru a ajuta sistemul imunitar să răspundă corect la alergeni, astfel încât să nu apară reacții alergice severe, cum ar fi curgerea nasului, strănut, durere în gât, lăcrimarea ochilor și tuse.

Citește și: Tonic, proprietăți UIMITOARE ce promit: Nu vei mai fi bolnav niciodată 



Combate anemia: anemia este o afecțiune care provoacă oboseala din cauza unei deficiențe de fier în organism. Mierea este plină de fier, un mineral esențial pentru transportarea oxigenului la toate organele. Când oxigenul nu este transportat corect, apar epuizarea și oboseala, problemele de circulație și durerile de cap.

Îmbunătățește digestia: dacă suferiți de ulcer stomacal, mierea vă poate ajuta. Câteva lingurițe de miere pe zi luptă cu constipația, gazele intestinale și balonarea deoarece furnizează organismului bacterii intestinale sănătoase.

Menține inima sănătoasă: dacă boala nu e asociată cu diabetul, mierea e bună și pentru cardiaci, fiind un excelent tonic pentru mușchiul cardiac. Chiar și o palpitație ușoară se liniștește cu o linguriță de miere dizolvată într-un pahar cu apă. În cazul diabeticilor, medicii recomandă mierea de salcâm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel