Dieta cu cafea, beneficii și efecte secundare

Cafeaua poate avea efecte atât negative dar și pozitive asupra sănătății și greutatatii , în funcție de modul în care este consumată. 

Dieta cu cafea se bazeaza pe principiul ca un continut de cofeina usureaza procesul de ardere a grasimilor si contribuie la o buna functionare a organismului.

Aceasta dieta este considerata a fi un foarte practica, deoarece consumul de cafea zilnic, care consta in aproximativ 5 cani de cafea, creste rata metabolica; insa cafeaua se recomanda a fi consumata fara zahar si lapte.

Beneficiile dietei cu cafea:

Cafeaua contine cafeina, care este un stimulent. Consumul de cafea ajuta organismul sa fie mai alert și il ajuta să fie mai activ, ceea ce duce la pierderea in greutate.

Consumul de cafea după-amiază sau după cină poate ajuta la reducerea poftei de gustari sau dulciuri, prin umplerea stomacului și suprimarea apetitului, fără adăugarea de calorii.

[citeste si]

Cafeaua poate stimula, de asemenea, metabolismul prin creșterea ratei oraganismului de termogeneza – modul în care corpul arde calorii pentru a crea căldură și energie.
Dieta cu cafea pretinde a fi bun diuretic, dar studiile au aratat ca a bea cu moderatie cafea nu duce la pierderea de apă. 

Efectele secundare ale dietei cu cafea:

Efectele secundare ale dietei cu cafea pot fi creșterea frecvenței cardiace, deshidratarea și schimbarea culorii danturii. Nu se va utiliza acest regim alimentar cu cafea dacă va confruntati cu probleme de sănătate legate de inima.

Citește mai multe pe diete-sanatoase.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel