DIETĂ. 3 fructe care te ajută să slăbești

Vine vara și vrei să arăți cât mai sănătos în rochițele tale preferate. Dietele sunt recomandate, dar doar dacă te gândești și la sănătatea ta, consumând alimente pline de vitamine și minerale, de care vei avea mare nevoie în dietă.

Iată 3 fructe care te vor ajut să pierzi din kilograme:

Poate că nu te-ai gândit până acum, dar corcodușele verzi sunt excelente pentru dietă, mai ales în această perioadă. Sunt acrișoare, gustoase și foarte sănătoase. Sunt bogate în vitaminele B1, B2, B3, B6, vitamina C, Vitamina A, sunt pline de fosfor, calciu, potasiu, magneziu. Acestea sunt excelente când sunt verzi, deoarece au o acțiune antioxidantă foarte puternică, prezentând de asemenea și proprietăți antiinflamatorii.

Corcodușele verzi sunt foarte bune împotriva îmbătrânirii, ajută în bolile cardiovasculare, previn apariția cancerului și îmbunătățesc procesele cognitive. Sunt foarte bune pentru anemie, pentru detoxifierea organismului și ajută la sinteza hormonilor glandelor renale.

Un aliat puternic împotriva kilogramelor în plus este lămâia. În diete, trebuie consumată fără probleme. Simplă sau ca suc sau în sucuri este foarte bine venită. Bogată în vitamina C (puternic antioxidant), în proteine și carbohidrați, lămâia are un puternic rol anticancerigen. Pe lângă faptul că lămâia este excelentă pentru arderea excesului de grăsime, ea ajută și în probleme precum constipația, reumatism, probleme de păr, probleme respiratorii.

Perele, care sunt printre primele fructe care se dau bebelușilor, asta pentru că sunt foarte ușor și rapid digerabile, conțin în proporție de 80% apă. Sunt excelente în cazurile de obezitate, deoarece înlocuiesc nevoia de dulciuri foarte bine. Deci, se consumă fără probleme și în diete. În plus, mențin sănătatea ochilor, reduc febra și calmează durerile de gât, scrie clicksanatate.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel