Urmărește emisiunea live


Detalii în exclusivitate despre telefonul anului. Ce nu se știa despre acest smartphone

Cu un design elegant, calitate audio incredibilă și funcționalitățile impresionante, HTC One a fost ales cel mai bun smartphone din industria telefoanelor mobile. DC News vă prezintă motivele pentru care a primit această titulatură.

Dispozitivul a primit distincția la Global Mobile Award pentru cel mai bun smartphone în cadrul Mobile World Congress 2014 de la Barcelona, reconfirmând expertiza HTC în design și inovație. A fost votat de aproape 200 de experți în domeniu.

Alexandra Crivăt a oferit mai multe detalii - pentru DC News - despre HTC One. Aceasta a vorbit despre motivele care i-au făcut pe cei 175 de specialiști să-l aleagă smartphone-ul anului.

De ce este HTC One considerat cel mai bun smartphone? În afară de design, prin ce se mai remarcă?

Modelul HTC One, vârf de gamă HTC în 2013, se remarcă nu doar prin designul spectaculos, ci și prin performanțele tehnice avansate și capabilitățile de ultimă generație.

Cu o carcasă elegantă din aluminiu, un ecran de pornire live, care redă în flux tot conţinutul preferat al fiecărui utilizator, o galerie foto care prinde viaţă şi două difuzoare stereo frontale, HTC One revoluționează experienţa de utilizare a unui smartphone pentru utilizatori din toată lumea. Cel mai bun smartphone, așa cum a fost desemnat la Global Mobile Award din cadrul Mobile World Congress, are cameră foto de 4 UltraPixeli capabilă să surprindă imagini în condiții de iluminare slabă, difuzoare stereo cu tehnologie Beats Audio care oferă cel mai puternic sunet disponibil pe un telefon si interfață Sense cu BlinkFeed. Aceste inovații au propulsat HTC One pe primul loc în topul celor mai bune smartphone-uri din 2013.

Îl putem considera un reper în industria telefoanelor mobile? De ce?

La un an de la lansare, HTC One rămâne un reper în industria telefoanelor mobile și redefinește standardele de inovație prin designul elegant, calitatea audio incredibilă și funcționalitățile impresionante precum HTC BlinkFeed și HTC BoomSound.

Ce își propune directorul HTC one după această performanță?

Inovația este o prioritate pentru HTC. Peter Chou, directorul executiv al HTC, s-a declarat extrem de mândru că HTC One continuă să fie recunoscut drept un smartphone care face regulile jocului în industrie și mizează că va menține succesul prin inovațiile viitoare pe care compania urmează să le anunțe în următoarele luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel