Descoperă secretul mersului pe tocuri

tocuri
tocuri

Foarte multe femei care obișnuiesc să poarte destul de des tocuri sunt afectate de dureri de spate și probleme majorare la încheieturi. Un medic britanic susține că a găsit o metodă prin care femeile ce poartă tocuri să fie educate astfel încât acestea să nu mai aibă de suferit.

Mersul pe tocuri a fost întotdeauna o provocare pentru orice femeie, în timp ce unele au nevoie de ani întregi pentru a învăța să își țină echilibrul pe asemenea încălțări, altele nu ajung niciodată să reușească să se împace cu asemenea pantofi înalți.

O soluție la problemele femeilor care sunt amatoare de pantofi cu toc pare să fi fost găsită de medicul britanic Martin Bell. Acesta susține că a reușit să compuna un curs prin care reprezentantele sexului frumos pot fi educate să aibă o postură corectă atunci când merg pe tocuri.

Bell spune că a ajutat deja sute de femei prin metoda sa și le-a învățat cum sî își folosească în mod corect mușchii picioarelor pentru a nu mai avea probleme de sănătate. Martin Bell a atras atenția că dacă femeile nu învață să meargă corect pe tocuri, riscă să dezvolte probleme grave cu coloana vertebrală, mușchii picioarelor și gleznele.

"Când observ fete tinere care se încalță cu pantofi cu tocuri se poate vedea în mod clar că acestea au probleme din ce în ce mai frecvente cu genunchii și încheieturile picioarelor sau dureri de spate insuportabile. Lucrez cu ele pentru a putea observa mai întâi puterea fizică și duritatea mușchilor. Picioarele noastre acționează precum amortizoare, așa că dacă nu știm să mergem cum trebuie vom avea dureri", a declarat Martin Bell, conform Dailymail.

Pentru fiecare pacientă în parte, medicul filmează mai întâi felul în care merge și analizează atât postura corpului, cât şi felul în care aceste persoane îşi folosesc muşchii de la picioare. De asemenea, Martin Bell sfătuiește femeile care folosesc pantofii cu toc să încerce să nu meargă cocoșat deoarece pot avea probleme cu coloana vertebrală.

Medicul britanic spune că le-a rugat de multe ori pe femei să nu mai încalțe atât de des pantofi cu tocuri, dar acestea spun că o asemenea încălțăminte le dă putere și încredere în ele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel