Urmărește emisiunea live


Deschidere Divertiland: La Plaja se deschide pe 14 august. Vezi prețul biletelor

la-plaja
la-plaja

Cel mai mare water-park din România, parte din parcul de distracții Divertiland, își va deschide porțile pe data de 14 august între orele 9:00 și 22:00.

Prețul biletelor variază între 40 și 70 de lei.

Accesul la parcul acvatic La Plaja în timpul săptămânii îi va costa pe adulți și pe copii peste 1.20 metri 50 de RON. Copii mai mici de 1.20 metri, vor plăti doar 40 RON. Programul after-work din timpul săptămânii implică un cost de 40 de RON, cu intrare între orele 18-22.

CUM ARATĂ LA PLAJĂ - GALERIE FOTO

Aventurile de weekend vor costa 70 de RON pentru adulți și 50 pentru copii cu înălțimea sub 1.20 m. Programul after-work din weekned cu intrare între 18-22, are valoarea de 60 de RON.

Studenții beneficiază de reduceri, în timpul săptămânii, ei plătind doar 45 RON, iar în weekend 55 de RON.

De asemenea, atât în timpul săptămânii cât și în weekend, familiile cu peste doi copii vor beneficia de reduceri de 50% pentru accesul copiilor.

Vor fi puse gratuit la dispoziția vizitatorilor următoarele servicii: parcare privată, securizată, vestiare, șezlonguri, umbrele.

Divertiland se întinde pe 35 de hectare şi este amplasat în comuna Chiajna, judeţul Ilfov, la kilometrul 13, adiacent autostrăzii Bucureştii-Piteşti. La Plaja Park se întinde pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafaţă a unui water park din ţară. Potrivit reprezentanţilor, capacitatea parcului este de peste 7.500 vizitatori zilnic.

Inițial reprezentanții Divertiland au anunțat că La Plaja se va deschide pe data de 10 august, dar revenit asupra anunțului pentru că mai aveau nevoie de o autorizație.

”Ne cerem scuze oamenilor care așteaptă cu nerăbdare deschiderea parcului. Mai avem nevoie de o singură autorizație pentru mâncare. Vrem ca totul să fie perfect pentru clienții noștri. Îi vom răsplăti pentru răbdarea lor cu multe surprize la deschidere”, au spus ei pentru De Ce News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel