Deschidere Divertiland. Când te poți duce și care vor fi prețurile

la plaja-aqua park
la plaja-aqua park
La Plaja Aqua Park, primul segment din parcul de distracții Divertiland, este gata și își așteaptă vizitatorii după data de 10 august. Deși, inițial, deschiderea celui mai mare parc de distracții din sud-estul Europei, era programată pentru 10 august, aceasta s-a amânat pentru că propietarii mai au nevoie de autorizație pentru restaurantele din interiorul parcului.

Reprezentanții Divertiland au declarat pentru De Ce News că amânarea va fi doar pentru câteva zile.

”Ne cerem scuze oamenilor care așteaptă cu nerăbdare deschiderea parcului. Mai avem nevoie de o singură autorizație pentru mâncare. Vrem ca totul să fie perfect pentru clienții noștri. Îi vom răsplăti pentru răbdarea lor cu multe surprize la deschidere”.

În ceea ce privește prețurile, acestea vor fi diferite în timpul săptămânii și în weekend, dar și în funcție de vârstă.

CUM SE VEDE CAPITALA DIN TOWER Z FORCE

”O sa avem prețuri promoționale, pachete în funcție de categoria de vârstă. Vor fi pentru toate buzunarele”, au mai spus reprezentanții Divertiland pentru DeCe News .

Construit în etape, pe o suprafață impresionantă de 35 hectare, în apropiere de Capitală, la km 13, adiacent autostrăzii București-Pitești, tărâmul distracției, Divertiland, va include un parc acvatic în aer liber, un parc de distracții în aer liber și un centru de divertisment familial acoperit, precum și un club wellness, cu centre dedicate activităților sportive și spa. Water park-ul „La Plaja” va fi primul car se deschide.

Parcul acvatic „La Plaja” se întinde pe o suprafață de peste 70,000 de metri pătrați, inclusiv zona de parcare, cea mai mare suprafață a unui water park din țară. Vizitatorii se vor bucura pentru prima oară în România de Piscina cu Valuri, senzația parcului La Plaja, care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite mărimi și forme. Parcul va fi parcurs de Lazy River (Rau Lenes) și va avea în centru Rain Fortress (Cetatea Ploii), o atracție construită pe mai multe niveluri, echipată cu alte 70 de mici atracții, un adevărat labirint al distracției pentru cei mici. Peste 27 tobogane îi așteaptă pentru amatorii de senzații tari: Boomerango, Multi-Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl și Speed Slide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel