Demisie Radio 21. Dj Optick a plecat după 20 de ani de activitate

DJ Optick, pe numele lui Bogdan Moldovan, a plecat de la Radio 21, după 20 de ani de activitate. Acesta avea o emisiune emisiune zilnică, numită ''21 Music cu DJ Optick''.

Bogdan Moldovan nu a oferit detalii despre motivul plecării. Acesta a menționat doar că „despărțirea a avut loc în condiții amiabile”.

Omul cu 20 de ani de experiență la Radio 21 a mai precizat că nu a avut încă discuții cu alte posturi de radio, însă are în pregătire mai multe proiecte. „De atunci am facut emisie pe toate tronsoanele, inclusiv matinal si weekend. Tronsonul pe care am emis ani de zile a fost 13-16 si o buna perioada de timp s-a numit „Unu’ de la 21”. Ca si completare la emisia zilnica, o buna perioada de timp am realizat emisiunea Obsession, care mai apoi s-a transformat in Nextlevel, emisiuni care au fost de-a lungul timpul adevarate rampe de lansare pentru DJ-ii aflati la inceput de drum”. a spus DJ Optick, conform Paginademedia.ro.

Bogdan Moldovan este căsătorit cu Andreea Moldovan, casnica de la Masterchef, de asemenea, concurentă și în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel