Delia, iUmor: Cristian Mirion a venit la Antena 1. Jurata nu se aștepta

Revedere neașteptată pentru jurata Delia, pe scena ”iUmor”, duminică, de la ora 20.45, la Antena 1! Un coleg de la Conservator a făcut-o să retrăiască momentele amuzante din facultate.

Violonistul Cristian Mirion a surprins cu apariția sa pe scena ”iUmor”. ”Băiatul acesta mi-a amintit instant de școală, de. Când l-am văzut cu vioara în mână mi-am amintit de orele de meditație, de orchestră... Aveam multe examene la instrument și aveam niște emoții de ne treceau toate apele, era îngrozitor>”, a mărturisit Delia.

Cristian a improvizat un număr de umor în care citește partitura invers, i se rupe arcușul și tot reia muzica, lucru care i-a amuzat pe cei prezenți. ”Toate lucrurile acestea se întâmplau și la noi la școală, mai ales la orchestră era ca la”, a mai spus Delia.

Mai mult, jurata a avut surpriza să descopere la final că ea și Cristian au fost colegi de liceu, dar și la Conservator. ”Mi s-a părut că recunosc multe situații!”, a recunoscut Delia!

Ce părere au avut despre prestația sa Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20:45, la Antena 1. În cea de-a 11-a ediție de audiții și ultima din cel de-al patrulea sezon ”iUmor” va stabili concurentul care va merge în marea finală, pe 10 decembrie, alături de Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș,  Paul Lungu, Matt Edwards, Antonia Boantă și Voicu Mane.

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

[citeste si]

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se potînscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • CHIȘINĂU, 7 decembrie: Hotel Cosmos, ora 9.00
  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel