Delfinul - baschetbalistul unei rezervaţii

Delfin
Delfin

Un delfin face senzaţii într-o rezervaţie din Cuba. Acesta înscrie la coş ca un adevărat baschetbalist, potrivit Daily Mail.

Sergio Longhi, un fotograf amator de 44 de ani, a surprins abilităţile sportive ale mamiferului cu aparatul său. Delfinul mânuieşte cu măiestrie mingea de baschet, folosindu-şi nasul. Uimitor este însă faptul că acesta reuşeşte să înscrie la coş aruncare după aruncare, potrivit Daily Mail.

“Iubesc delfinii, de accea am hotărât sa merg la această rezervaţie împreună cu soţia mea, Elizabeth. Sunt animale foarte inteligente şi am fost încântaţi să le vedem sărind în apă cu antrenorii lor. Am fost surprinşi când unul dintre antrenori a aruncat unui delfin o minge de baschet, iar acesta a început să înscrie la coş – animalul se simţea extraordinar jucându-se cu mingea şi era o adevărată plăcere să îl priveşti. Am încercat să surprind cele mai bune imagini, dar show-ul era atât de captivant încât nu mă puteam concentra în totalitate pe camera foto. Este uimitor să îi vezi dansând, sărind, jucându-se, interacţionând cu îngrijitorii şi comportându-se ca nişte fiinţe umane.”, a declarat Sergio.

Delfinii sunt mamifere carnivore, numele lor fiind interpretat ca “peşte cu buric”. Sunt foarte cunoscuţi pentru abilităţile de vindecare, datorită ultrasunetelor pe care le emană. De asemenea, un studiu recent a dovedit faptul că delfinii folosesc matematica atunci când vânează, ei cunoscând adunarea, scăderea şi înmulţirea.

             

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel