De Ziua Mondială a Teatrului începe „Ziua Independenţilor la Teatrul Metropolis”

afis final landscapek_mic-500x500.png
afis final landscapek_mic-500x500.png

Cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Metropolis şi teatrul independent UNTEATRU, lansează programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis”. Astfel, marţi, 27 martie: două teatre, două spectacole, aceeaşi scenă, unde spectatorii pot urmări comedia de  excepţie „Autobahn” după Neil LaBute, dar și o frumoasă poveste de dragoste „Frumoasa călătorie a urşilor panda” de Matei Vişniec.

În fiecare lună, Teatrul Metropolis îşi va deschide porţile pentru companiile independente de teatru şi va prezenta noi producţii alături de teatrele partenere.

Cele două spectacole care vor asigura, marți, debutul programului cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis”  vor putea fi urmărite de la ora 19:00 - „Autobahn” după Neil LaBute, şi de la ora 20.30 - „Frumoasa călătorie a urşilor panda” de Matei Vişniec.

„Teatrul înseamnă prietenie, echipă, uniune. „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis” este un acord de prietenie între două instituţii: Teatrul Metropolis şi Teatrul independent UNTEATRU. Am gândit acest proiect pentru publicul nostru căruia îi vom dărui spectacole noi în fiecare lună şi pentru producţiile independente pe care ne dorim să le sprijinim în tot demersul lor” declară George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

În piesa ”Autobahn” după Neil LaBute, a cărei regie este semnată de Andreea și Andrei Grosu, actorii Corina Moise, Bogdan Cotlet, Alexandra Murarus, Cristi Balint, Iulia Samson, Vlad Logican/ Alexandru Gatstramb propun publicului o comedie actuală,unde se adeverește că într-un spațiu mic și închis nu poți crește o minciună.

În schimb, în „Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vişniec, adevărul este o condiție. Iolanda Covaci și Marius Călugărița, sub bagheta regizorală a Cătălinei Buzoianu, prezintă o frumoasă poveste de dragoste, plină de umor.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a Teatrul Metropolis, zilnic, între orele 10:00 - 19:00 sau on-line de pe www.teatrulmetropolis.ro

Vezi aici programul Teatrului Metropolis

frumoasă poveste de dragoste „Frumoasa călătorie a urşilor panda” de Matei Vişniec

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel