De Dragobete, Boier Bibescu face cinste cu o "Melodie de noroc" și un nou clip!

Sărbătoarea dragostei la români i-a prilejuit lui Boier Bibescu lansarea videoclipului pentru noua piesă muzicală a sa ”Melodie cu noroc”. De Dragobete, premiera videoclipului ”Melodie cu noroc” a avut loc pe Utv, în ideea că puțin noroc nu strică niciodată... cu atât mai mult iubire.

Boier Bibescu, singurul DJ care nu-și neagă originile, a ales că filmările să se întâmple într-un loc mai puțin exotic. Mai exact, la Muzeul Satului din Râmnicu Vâlcea. Rezultatul? Un videoclip cu o poveste nebună din care nu lipsesc fetele frumoase și situațiile neprevăzute, clip care vine să demonstreze că până și boierii suferă din când în când.

Regia îi aparține lui Dani Ilinca, omul cu care Boierul a mai colaborat, de altfel, și până acum. Produsă în studiourile HaHaHa Production, “Melodie de noroc” include pe refren un sample extras dintr-o melodie a lui Alexandru Lozanciuc, un fost hit în Moldova anilor 70.

După succesul de care s-a bucurat cu “Dan Spătaru n-a murit”, Boier Bibescu ne lansează acum provocarea să cântăm împreună o “Melodie de noroc”. Cu siguranță, un nou hit care va face ravagii în topurile din România și din străinătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel