De ce ar trebui să fie interzis anunţul unui party pe Facebook

Party
Party

Un tânăr din Marea Britanie a trăit un adevărat coşmar de ziua lui. El a organizat o petrecere, dar s-a pomenit cu peste 400 de oameni care au venit neinvitaţi la petrecere. Se pare că oaspeţii au aflat de party de pe wall-ul sărbătoritului şi s-au autoinvitat.

În urma oaspeţilor nedoriţi a rămas un adevărat dezastru. Aceştia au spart o fereastră, au scos uşa din spate din balamale, au rupt perdelele din sufragerie, au distrus gardul din grădină şi au devastat o casă de jucărie a fraţilor mai mici ai lui Bradley. Vecinii au chemat poliţia după ce mai mulţi tineri au început să lovească maşinile de pe stradă şi să arunce cu peturi de bere.

"În prima parte a serii au venit doar cei invitaţi alături de însoţitorii lor. Apoi a apărut un grup mai mare de oameni pe care nu i-am primit, dar care au intrat pe uşa din spate. De atunci încolo au tot intrat oameni pe acolo, iar situaţia mi-a scăpat de sub control", a povestit tânărul în vârstă de 16 ani. Brandley crede că s-a aflat de petrecere de pe Facebook sau de pe o aplicaţie de socializare pentru telefoanele BlackBerry.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel