Dar de nuntă neplăcut. Ce a aflat o mireasă la întoarcerea din luna de miere

Sursa foto: Daily Mail
Sursa foto: Daily Mail

O mireasă, care credea că este obosită din cauza planurilor pentru nuntă, a fost diagnosticată cu un cancer rar, câteva săptămâni mai târziu.

Kathryn Reffold, în vârstă de 36 de ani, din Londra, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, la doar câteva săptămâni după luna de miere.

Mireasa a crezut că oboseala ei are ca principală cauză stresul planurilor pentru nuntă, dar a aflat că are cancer. 

Medicii au spus că nu există nici un remediu, dar tânăra speră să ajungă în Texas pentru tratament. Aceasta suferă de o formă foarte rară de cancer, cancerul ductului biliar, numit colangiocarcinom, care are o rată ridicată a mortalității. În urma unui RMN, la mijlocul lunii iunie, a aflat că se răspăndise și la creier.

Kathryn face chimioterapie și crede că ultima ei speranță este un "miracol" de la un spital din Texas, dar se teme că nu este suficient de bine pentru a călători până acolo.

Ea s-a căsătorit cu designerul Harry, în vârstă de 33 de ani, au călătorit în Bali în februarie 2016, a povestit despre viața sa ocupată, combinată cu planificarea nunții, mărturisind că nu s-a gândit prea mult la oboseala ei: "Nu credeam că este mai mult decât atât. Fiecare mireasă se obosește."

Acum, Kathryn încearcă să strângă, cu ajutorul oamenilor, 100.000 de lire sterline pentru a putea încerca tratamentul la spitalul din Texas, potrivit DailyMail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel