Dansez pentru tine: Ştefan Bănică Jr., glume pe tema stripteas-ului din ediția trecută

dansez_pentru_tine
dansez_pentru_tine

Ştefan Bănică Jr. a glumit, vineri seară, pe tema scandalului provocat de ediția de săptămâna trecută a emisiunii Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV, unde concurenții au trebuit să danseze striptease, apreciind că dansul le-a dat multe emoţii atât telespectatorilor, cât şi juriului.

[caption id="attachment_255588" align="alignleft" width="402"] Sursa foto: Realitatea.net[/caption]

Show-ul Dansez pentru tine, prezentat săptămâna trecută, a produs controverse, a ținut să le reamintească telespectatorilor Ştefan Bănică Jr. Dansul de striptease pe care concurenții au trebuit  să-l prezinte pe scena concursului i-a uluit pe unii telespectatori, în timp ce un membru al CNA a declarat că apetența televiziunilor pentru conținutul sexual explicit sau sugerat a devenit deja o practică.

De altfel, cele mai incendiare momente au fost striptease-ul Nicoletei Luciu şi sărutul lesbian pe care Roxana Ionescu, Mama Natură, l-a împărtăşit cu coregrafa perechii din care face parte, Cocuţa (Andra Gheorghe), însă prezentatorul show-ului a amintit că dansul le-a dat multe emoţii atât telespectatorilor, cât şi juriului.

"Mă bucur că Beatrice Rancea stă între Mihai Petre şi Willmark", moment în care Emilia Popescu l-a completat, spunând: "Dar nu se ştie pentru cât timp", în râsetele tuturor celor prezenţi în platou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel