Daniel Osmanovici (jurnalist Antena 1), premiere în Orientul Mijlociu

Daniel Osmanovici, prezentatorul Observatorului de la Antena 1, a trecut în palmaresul său o nouă etapă, maratonul din Israel. 

Știristul a fost invitat de Ministerul Turismului din Israel pentru a face parte dintr-o competiție care se organizează anual, fiind interesați să implice cât mai mulți jurnaliști ce au și o pasiune sportivă.

Prezența sa în Orientul Mijlociu a venit la pachet cu o serie de premiere: ,,A fost primul meu maraton în desert, primul meu maraton făcut pe trail și prima oară când am vizitat țara.", a povestit prezentatorul Observatorului de weekend de la Antena 1.

În ciuda temperaturii de peste 30 de grade, a diferenței de nivel de 500 m și a umidității, Daniel Osmanovici a reușit să treacă linia de sosire în primii 200 de participanți, dintr-un total de 500. Cei 42,195 km pe care i-a parcurs în doar 4 ore și 20 de minute au fost un test constant al determinării și voinței, test pe care l-a trecut cu brio.

(w670)

Prin intermediul acestei experiențe, jurnalistul a avut ocazia să descopere și o parte din Orientul Mijlociu, care, declară el, este foarte diferită de ce ne este prezentat pe micile ecrane: ,,Am reușit să descopăr o țară care nu are nicio legătură cu știrile de la TV. Am văzut foarte multe lucruri pozitive. Tel Aviv, orașul care nu doarme niciodată, este o explozie de energie non stop. Te atrage, te prinde în mrejele lui și este foarte greu să ieși de acolo. Și oamenii sunt speciali, extrem de amabili, dacă nu cunoști ebraică poți vorbi cu ei în engleză. Este foarte greu să caut un minus atunci când nu există, lucrurile negative sunt aproape inexistente."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel