Dana Vulin, desfigurată de arsuri. Cum arată după doi ani

Dana Vulin din Australia a suferit arsuri de gradul trei pe 64% din suprafața corpului. Actul nu a fost unul accidental: o femeie a crezut că Dana era amanta soțului ei și a dorit să se răzbune. În încercarea de a-i face rău, femeia a folosit materiale înmuiate în alcool metilic, potrivit The Independent

Natalie Dimitrovska, cea care se pare că era geloasă pe frumusețea lui Vulin, își dorea deasemenea să se împace cu soțul ei. În disperarea sa, când a văzut-o pe Dana că se întâlnește cu soțul ei, Natalie s-a simțit amenințată și a plănuit să o distrugă.

“O să îți distrug fața aia drăguță și mică”, spunea Natalie într-unul dintre mesajele de amenințare trimise Danei.

După atac, Dana a declarat că era precum „o minge de foc umană”. Natalie a plecat, lăsându-și victima să moară. Vecinii au dus-o la spital, unde nici propria mamă nu o recunoștea din cauza arsurilor care o desfiguraseră complet!

30 de luni de chirurgie intensivă

Victima recunoaște că înainte de incident întreaga sa viață se contura în jurul aspectului fizic deosebit. Au fost necesare 30 de luni de chirurgie intensivă pentru a reuși să se recupereze! În tot acest timp,Vulin purta o mască de protecție, din cauza rănilor și arsurilor care îi desfiguraseră chipul.

Am învățat să apreciez fiecare clipă din viața mea, oricât de mică sau neimportantă ar părea și asta pentru că am văzut ce înseamnă să pierzi totul într-o clipă!

Doi ani mai târziu, Dana apare la emisiunea Sunday Night pentru a scoate masca și a arăta fața “reconstruită”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel