Dana Deac, decorată de Regele Mihai

dana-deac
dana-deac

Dana Deac a fost distinsă recent de Regele Mihai cu decoraţia Nihil Sine Deo, prin care regele a onorat "realizările profesionale de înaltă ţinută ale jurnalistei, precum şi exemplul său desăvârşit de curaj, etică şi comportament public", potrivit unui comunicat postat pe site-ul Familiei Regale.

Potrivit comunicatului, în 6 iulie, Principesa Margareta şi Principele Radu au întâlnit la Palatul Elisabeta personalităţi din gazetărie, lumea medicală, mediul de afaceri şi din lumea muzicii.

"Cu această ocazie, Majestatea Sa Regele, prin Alteţa Sa Regală Principesa Mostenitoare, a acordat Decoraţia regală Nihil Sine Deo doamnei Dana Deac, la împlinirea vârstei de 50 de ani. Majestatea Sa a onorat astfel realizările profesionale de înaltă ţinută ale jurnalistei, precum şi exemplul său desăvârşit de curaj, etică şi comportament public", se spune în comunicat.

Principesa Margareta şi Principele Radu au oferit, cu aceeaşi ocazie, un dineu în sufrageria mare a Palatului Elisabeta. Dineul a fost urmat de un moment muzical susţinut de tinerii muzicienii din Corul Regal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel