Dan Negru, Guess my age, două ediții pe săptămână la Antena 1

Emisiunea Guess my age - Ghicește vârsta urmează să aibă câte două ediții pe săptămână, la Antena 1, miercuri, respectiv joi, de la 20.00.

Jackpot-ul ediției este de 30.000 de euro, bani pe care cei doi concurenți îi vor putea câștiga dacă vor reuși să ghicească cu exactitate vârsta a șapte persoane, printre acestea și vedete, care vor veni în fața lor.

Pentru fiecare an greșit, li se va scădea din bani. De asemenea, ei vor avea la dispoziție câteva indicii. Fiecare indiciu conține informații legate de anul în care s-a născut necunoscutul, care i-ar putea ajuta pe concurenți să ghicească vârsta celui aflat din fața lor.

[citeste si]

Amintim că Antena 1 a fost lider în ceea ce privește audiența în noaptea dintre ani. De 18 ani, Dan Negru prezintă emisiunea din noaptea de Revelion de la Antena 1.  

”Revelionul e important pentru piața de televiziune din România, mă bucur că Antena îl face și că nu copiază PRO TV-ul, care nu-l mai face de vreo 3-4 ani, dar PRO TV-ul și-a încordat mult mușchii pe revelioane, ani de zile, revelioane mari, uriașe, spectaculoase, nu PRO TV-ul a fost în spatele nostru. N-o să crezi: TVR-ul! Ăștia știu să facă revelioane! Crede-mă! Ăștia știu să facă divertisment. Îi ține cineva pe somnifere acum, dar când se trezesc...”, a spus Dan Negru la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel