Dan Diaconescu, îngrijorat: Cineva nu vrea să particip la prezidențiale

dan-diaconescu-310x207
dan-diaconescu-310x207

Dan Diaconescu a primit, astăzi, o veste bombă, legată de procesul în care este acuzat de șantajul împotriva primarului comunei arădene Zarand, Ion Moț, precum și a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Conform propriilor declarații, el s-a prezentat, luni, la ultimul termen în dosarul în care este judecat pentru șantaj și a primit vestea că denunțătorii din dosarul său au dispărut, ceea ce îl face să creadă că cineva își dorește ca Dan Diaconescu să nu participe la scrutinul electoral de anul viitor pentru președinția României, scrie cancan.ro.

Astfel, unul dintre acuzatori ar fi decedat în mod misterios, iar celălalt a ajuns în pușcărie. “Este greu de anticipat ce se va întâmpla, având în vedere că cei doi denunțători se pare că au dispărut. Ăsta este singurul motiv de îngrijorare, și mă face să cred că cineva nu vrea să particip la alegerile prezidențiale”, a declarat Diaconescu înainte să intre în sala de judecată.

În cazul în care, din diverse motive, magistrații nu vor amâna din nou procesul, astăzi, este posibil ca procurorii să solicite judecătorilor și pedeapsa pe care o doresc aplicată pentru Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, clarvazatorul Doru Parv si MItrus Ghezea au fost trimişi în judecata in 2010 de catre procurorii anticorupţie, cei trei fiind acuzati de santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Moț, precum si a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. In rechizitoriul intocmit de procurorii DNA se arata ca in perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-ar fi amenintat in mod repetat , in cadrul emisiunii pe care acesta o avea la OTV, pe primarul din Zarand, pentru a-l determina sa dea 200.000 de euro.(C.V.)

În 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Pârv - realizator de programe la OTV şi administrator la SC Kundalini SRL   - şi Ghezea Mitruş - jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicaţiei "Atac la persoană" - au fost trimişi în judecată de către procurorii anticorupţie, pentru şantajarea primarului comunei arădene Zarand, Ion Moţ, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA se arată că în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-ar fi amenințat în mod repetat, în cadrul emisiunii pe care acesta o avea la OTV, pe primarul din Zarand, pentru a-l determina să dea 200.000 de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel