Dacă se constată că a fost înșelată de Albert, Charlene de Monaco ar putea să nu se mai întoarcă din luna de miere

monaco-sarut
monaco-sarut

Principesa Charlene de Monaco este  "disperată" să afle dacă Albert, are un copil nelegitim conceput în timpul relației de cinci ani cu acesta. Astfel, înaintea plecării în luna de miere, Charlene este nerăbdătoare să afle dacă a fost înșelată.

Cuplul princiar va pleca în luna de miere în Africa de Sud, locul natal al miresei, despre care se crede că a vrut să fugă de câteva ori înainte de nuntă, scrie dailymail.co.uk.

Principesa este extrem de afectată de zvonurile potrivit cărora Albert, în vârstă de 53 de ani, ar mai avea până la doi copii nelegitimi în afara celor despre care deja ştie.

"Prioritatea pentru Charlene este să afle dacă Albert a înşelat-o", a declarat o sursă a Palatului din Monaco.

Medicii vor face teste de paternitate pentru a stabili dacă Albert mai are un alt copil nelegitim, conceput în timpul relaţiei cu principesa Charlene.

Citește și:

Viața romanțată a prințului Albert de Monaco

"Charlene s-a resemnat cu faptul că Albert are copii nelegitimi, însă este disperată să afle dacă vreunul dintre ei s-a născut în timpul relaţiei de cinci ani pe care au avut-o", a declarat sursa.

Rezultatele testelor ADN ar putea apărea în timpul lunii de miere a celor doi. Dacă se va dovedi că Albert a fost necredincios, Charlene ar putea refuza să se întoarcă la Monaco.

Albert şi Charlene de Monaco s-au cununat religios sâmbătă la Palatul princiar , în cadrul unei ceremonii de o oră şi jumătate. Albert i-a facut cu ochiul miresei după ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zâmbit larg, însă în cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figură serioasă. Mirii s-au sărutat de două ori la altar.

Citește și:

Povestea de prinţesă de Monaco a înotătoarei Charlene Wittstock, fosta sportivă de Olimpiadă

Nuntă regală la Monaco, ceremonia religioasă – Galerie FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel