Curățenia de Toamnă 2017, Grădina Botanică. Hai și tu!

Team Work își reia activitatea de voluntariat din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză" a Universității din bucurești și revine cu o nouă ediţie a evenimentului Curăţenia de Toamnă 2017, ediția a XII-a.

Cu această ocazie, Team Work mulţumeşte tuturor voluntarilor pentru implicarea şi entuziasmul de care au dat dovadă până acum şi îi aşteaptă şi în această toamnă cu la fel de multă energie.

Activitatea se va desfăşura pe parcursul a 2 weekend-uri, respectiv 28-29 octombrie și 4-5 noiembrie 2017.

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns; în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30.

Înscrierea la ediţia 2017 a Curăţeniei de Toamnă se face prin intermediul completării acestui FORMULAR ONLINE. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească.

Dacă doriți să vă implicați activ în beneficiul mediului înconjurător sau pur şi simplu vreți un refugiu din Bucureștiul de astăzi, atât de aglomerat, Curăţenia de Toamnă este oportunitatea perfectă. Acestea fiind spuse, vă invităm să fiți alături de voluntarii Team Work în misiunea lor de a face un mediu mai curat, mai sănătos și mai îngrijit.

[citeste si]

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză" a Universității din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel