Cuplu care a renunțat la viața modernă, evacuat din natură

Un cuplu ”alergic la viața modernă” a fost evacuat din ”cuibul” de chirpici pe care și l-a construit singur, după ce au petrecut 19 luni crescând capre și spălându-se în râuri.  

Kate Burrows a declarat că mișcarea aceasta extremă a venit în urma condiției rare în care se află. Femeia suferă de sensibilitate multiplă la chimicale (MCS).

Iubitoarea de natură Kate Burrows și partenerul ei Alan au construit această casă din trei trunchiuri de copaci, noroi și paie, după ce au fost forțați să iasă din casa lor închiriată din cauza simptomelor permanente ale femeii, simptome asemănătoare gripei. Kate și Alan Burrows sunt acum evacuați din casa lor, coliba din noroi, din North Devon, informează cotidianul britanic The Sun. Burrows a construit coliba de noroi pe un teren propriu, motivul fiind acela că  Kate este "alergică la viața modernă".  

[citeste si]

Dar, Consiliul administrativ al North Devon spune că cei doi au încălcat regulile de planificare, și le-a dat termen până în decembrie să se mute. Kate a declarat, după primierea veștii: "Acesta este cuibul nostru, el reprezintă totul pentru noi, aceasta este arta noastră.” Trecerea la viața rurală a fost de bun augur pentru Kate, a cărei MCS provoacă simptome asemănătoare gripei permanente ca răspuns la cantități foarte mici de substanțe chimice regăsite în produsele de zi cu zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel