Cum va arăta lumea până la sfârșitul anului. Previziunile unui mason, aflat pe patul de moarte

Illuminati
Illuminati

Lumea va avea parte de schimbări foarte mari până la sfârșitul acestui an, scrie site-ul

Unele scenarii pe care le prezintă pastorul Lindsey Williams sunt parcă desprinse de la Hollywood, iar altele nu trec de bariera clișeului şi rasismului.

1. Al Treila Război Mondial va porni odată cu atacarea Iranului. Va fi dezastru și milioane de oameni vor muri, începând astfel trasarea unui Guvern Mondial.

2. Dolarul american și moneda euro vor cădea până la sfârșitul anului, iar celelate nu vor avea nicio valoare pentru că se plănuiește intruducerea unei singure monede la nivel mondial.

3.  China va fi pionerul introducerii Noii Ordini Mondiale pentru că va fi cea mai puternică țară, condusă însă din umbră de Illuminati. America va fi redusă la nivelul de țară din lumea a treia, acest lucru finalizându-se în următorii doi ani, când americanii vor fi atât de săraci încât nu vor mai putea să se răscoale.

4.  Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla.

5. Milioane de oameni își vor pierde locuințele. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră.

6. În următoarele luni prețul petrolului va crește la 200 de dolari pe baril.

7. China va deține toate porturile Grecești.

8. Orice război împotriva Chinei și a Rusiei va fi sortit eșecului. America nu poate câștiga pentru că majoritatea componetelor pentru arme sunt produse în China.

9. Planul Mesiei Diavolului, presupune "scăparea" de Dumnezeu pentru a aduce Noua Ordine Mondială. Mai precis, Illuminati ştiu că nu-l pot aduce pe Mesia Diavolului printre oamenii cu credinţă, aşa că plănuiesc instituirea depravării în societate: prostituţie, droguri, avort, pornografie, vrăjitorie etc, în încercarea de ucide complet sentimentul iubirii. În final se va ajunge la o singură religie.

10. Va fi înfiinţată o corporaţie Media imensă cu scopul clar de a manipula masele. Totul va fi finaţat de către evreii Illuminati, care doresc să stăpânească întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel