Cum te dezîndrăgostești? Lumea întreabă Google, iată răspunsul

Motivele pentru care ne îndrăgostim sunt infinite, așa cum sunt și cele pentru care sentimentul dispare. Dar există o modalitate de a-l „ajuta“ să se estompeze și care este valabilă în multe cazuri.

„Cum faci să te dezîndrăgostești?“ este o întrebare cu atât de multe răspunsuri (doar Google oferă o multitudine) pentru a rămâne, în fapt, fără răspuns. Cel puțin fără un răspuns unic și valid în toate cazurile.

Dacă, după cum explică președintele Academiei italiene de Sănătate, Emmanuele Jannini, „nu știm exact ce ne face să ne îndrăgostim, de aceea este dificil a stabili modul în care ne putem dezîndrăgosti“, există totuși un fel de „terapie de șoc“ pentru a încerca să răcim sentimentele. Ajunge doar „pierderea stimei față de persoana de care suntem îndrăgostiți“, spune sexologul, citat de cotidianul italian Corriere della Sera.

„Pentru cineva cu o pasiune puternică pentru sport, de exemplu, a se concentra asupra faptului că persoana de care este îndrăgostit are ceva pentru o altă echipă poate fi deja o sursă de dispreț“, explică Jannini.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel